Zondag 14 januari organiseert Swaegh Zingt voor de zeventiende keer een korenfestival in haar thuishonk De Witte Valk te Zwaag. Naast optredens die het koor zelf verzorgt, zijn er ook optredens van Meezingkoor Waterland uit Monnickendam en een heel enthousiast popkoor “Popkoor Hoorn” uit Hoorn. U leest het goed, er worden niet alleen Nederlandstalige nummers gezongen. Ook de liefhebber van Engelstalige popmuziek komt aan zijn of haar trekken. Popkoor Hoorn zingt o.a. Multicolor, Shiny Happy People en van Dik Hout Stil in Mij. Meezingkoor Waterland zingt bijvoorbeeld; Als de nacht verdwijnt, Diep in mijn hart, Laat de zon in je hart, en Swaegh Zingt Halleluja, de Engelbewaarder, Sweet Caroline, Delilah. Voldoende variatie dus.

Swaegh Zingt is in de loop der jaren uitgegroeid tot een enthousiast en harmonieus koor waar met veel plezier naar gekeken en geluisterd wordt. Onze dirigent Co Feld neemt op deze middag (na 16 jaar) afscheid van ons koor.

De koren zullen hun uiterste best doen om het publiek muzikaal te vermaken. Het belooft niet alleen een gezellige maar ook een geweldige middag te worden. Middag? Jawel, want het festival duurt van 13.30 uur tot ???? uur.

En niet vergeten we verkopen in de pauze loten (helaas uitsluitend contant) voor zeer mooie en prachtige prijzen!

De zaal van de Witte Valk aan de Dorpstraat 175 in Zwaag gaat open om 13:00 uur en voor alle duidelijkheid; DE ENTREE IS GRATIS.