Gastenboek

/Gastenboek
Gastenboek2018-11-16T10:33:35+01:00

4 Comments

 1. Nicole Bohnenn 30 juni 2019 om 07:39 - Reageer

  Lief koor!

  Zet hem op vandaag, strijdt hard om die Hoornse Bokaal! Helaas verblijf ik voor de vierde keer in korte tijd All Inclusive in het Dijklander, had er zĆ³ graag bij geweest, nooit eerder een Hoornse Bokaal gemist! šŸ™ Al was het dan alleen maar om aan te moedigen, maar zelfs dat gaat hem niet worden vandaag!

  Jullie hebben prachtig weer, laat weten hoe het is geƫindigd?
  Bedankt ook voor alle lieve kaartjes die uk van jullie kreeg!

  Lieve groetjes, Nicole

 2. Jaap Bakker 4 april 2019 om 00:08 - Reageer

  Ja ja dat was het dan 14 jaar een bestuurs functie bij een koor die in 2005 opgericht is door onze Jan Brandhoff ,ik werd gelijk gebombardeerd als penningmeester ,en daar heb ik nooit geen spijt van gehad zelfs was ik trots dat ik bij dit bestuur mocht zijn ,
  We hebben in die 14 jaar een hele mooie tijd gehad ,en ons koor zien groeien en groeien van eerst smartlappen tot wat we nu zingen moderne liederen o.a. Nick en Simon en Jan Smit etc. koor ga zo door ,

  20 maart 2019 werd ik bedankt tijdens de jaarvergadering en dat vergeet je niet snel ,die mooie woordjes van Irene v.d.linde dat blijft me bij ,bestuur bedankt voor die mooie jaren met jullie .

 3. Jaap Bakker 17 januari 2019 om 17:21 - Reageer

  Het 13 de Festival was zonder meer een toppertje ,vooral de keuze van koren die we hadden uit genodigd ,
  een variƫteit van verschillende stijlen van hun zang kunst ,van Pop tot een soort Zeemans liederen , en dan ons koor in weer een hele andere stijl, en na een nadrukkelijke vraag ( roep om stilte) om vooral aandacht voor de koren ,zodat voor een ieder alles verstaanbaar was .

  P.S. We willen de Musical vereniging nog bedanken ,voor het gebruiken van hun BĆ¼hne.

 4. Danny van Strien 14 december 2018 om 23:52 - Reageer

  Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van strien

Laat een berichtje achter in ons gastenboek