Geweldig optreden in Vereenigings gebouw De Tuf, Bovenkarspel.

//Geweldig optreden in Vereenigings gebouw De Tuf, Bovenkarspel.

Geweldig optreden in Vereenigings gebouw De Tuf, Bovenkarspel.

Het was zondag 28 oktober j.l. een zeer geslaagde middag. Swaegh Zingt heeft toen opgetreden in het Vereenigings gebouw De Tuf, Bovenkarspel. Naast ons koor waren de volgen koren aanwezig: Broekerhavensmartlappenkoor( organisator), Berkhout Vocaal en SchalmSingers.

Na een wat rumoerige start ging het 15e korenfestival van start. En ik moet zeggen de opkomst van onze eigen (koor)leden was (ondanks de koopzondag) zeer goed. Mede daardoor was het optreden een groot succes. Zeker bij de uitvoerig van het nummer Halleluja was de hele zaal muisstil en kregen wij een daverend applaus. Na het optreden kwamen geregeld mensen bij de koorleden langs om te zeggen dat ze het geweldig vonden en wij een zeer goed koor zijn.

Dit alles heeft er ook toe geleid dat we van Dirk Ligthart van Amazing koor uit Lutjebroek een nieuwe uitnodiging hebben kregen om volgend jaar (zondag 27 januari) op te treden in café “De Paus” te Lutjebroek. Dus gaan we goed oefenen voor weer een top optreden. Ons koor is groot genoeg maar als er mannen in Zwaag zijn die ook graag willen zingen kom gerust een keer vrijblijvend langs.

Noteer alvast in de agenda ons korenfestival in “De Witte Valk” op 13 januari 2019.

2018-11-15T11:59:36+01:00

About the Author: