KORENFESTIVAL 12 Januari 2020 in Zwaag!!!

//KORENFESTIVAL 12 Januari 2020 in Zwaag!!!

KORENFESTIVAL 12 Januari 2020 in Zwaag!!!

Voor de 15e keer het KORENFESTIVAL SWAEGH ZINGT in Zwaag!!!

Op zondag 12 januari aanstaande organiseert Swaeghs Zingt voor de 15e keer hun traditionele Korenfestival in De Witte Valk te Zwaag. Geweldig als wij dit (3e lustrum) met een zaal vol enthousiasten mensen kunnen vieren. En wat een progressie heeft ons koor doorgemaakt, tijdens festivals weten we toch vaak in de hoogste regionen te eindigen, zo niet op de eerste plaats. Dit komt natuurlijk niet alleen door de enthousiaste leiding van dirigent Co Feld en onze vingervlugge accordeonist Simone Beerepoot maar zeker door onze koorleden die regelmatig de longen uit hun lijf zingen.
Voor deze middag zijn weer twee koren uitgenodigd, namelijk Simpel-Hollands uit Heerhugowaard, dit gezellig gemengd koor zal voornamelijk smartlappen ten gehore brengen. En het Amazingkoor uit Lutjebroek, dit koor brengt een breed scala aan populaire, voornamelijk Engelstalige muziek. Daarna gaat Swaegh Zingt helemaal los met nummers van o.a. Ancora, Andre Hazes jr., Nick & Simon, Helemaal Hollands, Dana Winner. Al met al muziek voor een breed publiek waarbij veel herinneringen uit het verleden worden opgeroepen.
Na de eerste sessie van de drie koren is er in de pauze een loterij met mooie prijzen. Dus voldoende afwisseling voor de muziekliefhebber die ook nog eens van een gokje houdt.
Wij nodigen u uit om te komen genieten van onze presentaties en heten u van harte welkom in de grote zaal van De Witte Valk aan de Dorpsstraat te Zwaag. Dit jaar gaat de deur een uur eerder open en wel om 12.30 uur. De optredens beginnen om 13.00 uur.
Zoals gebruikelijk is de ENTREE GRATIS.

2020-01-10T14:56:09+01:00

About the Author: