De Rabobank Clubkas Campagne 2019

//De Rabobank Clubkas Campagne 2019

De Rabobank Clubkas Campagne 2019

Wat is het?

De gedachte achter de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van de Rabobank inspraak krijgen in de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. De RABO bank stelt hiervoor (2019)  € 350.000,- beschikbaar. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Dit doen zij door stemmen uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, des te hoger de (sponsor) bijdrage voor de vereniging, club of stichting. In ons geval Swaegh Zingt, wij zijn dan wel verplicht om deze bijdrage te besteden aan maatschappelijke doelen ter verbetering van de aspecten leefbaarheid, educatie, cultuur, sport & recreatie.
Denk hierbij b.v. aan een optreden in Avondlicht, Lindendael, Perelaar e.d.

De leden 
De leden van de RABO bank regio West -Friesland gaan dit doen via digitale stemming. (zie uitleg onderstaand). Willen wij, Swaegh Zingt hier ook hiervan gebruik maken, dan zullen wij allemaal lid moeten zijn of worden van de RABO bank. (Mensen kunnen onder bepaalde voorwaarden op ieder gewenst moment lid worden van Rabobank West-Friesland (zij dienen o.a. klant te zijn bij Rabobank West-Friesland). Klanten die lid zijn geworden voor 1april 2019 hebben de mogelijkheid om tijdens deze campagne nog hun stem uit te brengen. Klanten die vanaf 1april 2019 lid worden, kunnen vanaf volgend jaar hun stem uitbrengen. ) 

Dit kost niets. Als je nog geen lid bent, dan is het ten zeerste aan te bevelen om nu lid te worden, zodat je kunt stemmen. (je bent geen lid als je alleen een rekening bij de RABO bank hebt)

Hoe kunnen mensen weten of ze lid zijn van Rabobank West-Friesland?

Klanten van Rabobank West-Friesland kunnen bij Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of ze lid zijn van Rabobank West-Friesland.
En, aan het ontvangen van het ledenmagazine Dichterbij als zij zich niet daarvoor hebben uitgeschreven.

Aanvragen lidmaatschap Rabo Bank West-Friesland

Het lidmaatschap kan men aanvragen via de website van de Rabo Bank  Link :‘De voordelen van het lidmaatschap  
Ook kan men dit doen bij een van de Rabo kantoren. Daar wordt het lidmaatschap dan ter plaatse voor u geregeld. 

Het tijdspad ziet er als volgt uit:

  • SWAEGH ZINGT Leden worden lid van de RABO bank voor 1 april om te kunnen stemmen.
  • De leden krijgen aan het begin van de stemperiode een oproep hun stemmen uit te gaan brengen. De stemperiode loopt dit jaar van 23 april tot en met 14 mei 2019.
  • Om in aanmerking te komen voor minimaal 150 euro (laagste bedrag) moet iedere vereniging of stichting minimaal 10 stemmen 
  • Ieder lid van de RABO bank krijgt 5 stemmen. Je mag maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting geven. Dus twee stemmen voor Swaegh Zingt en de resterende stemmen gaan naar een ander (b.v. Het Masker, EPC,  Ziekentriduum Zwaag, Westfriezen Voetbal/Handbal)
  • Dus allemaal stemmen vergaren bij familie, kennissen, buren en vrienden.

Aktie nu voor alle leden die een product afnemen van Rabo Bank, gaarne z.s.m. lid worden van de RABO bank en straks na ontvangst brief stemmen.

Voor meer info en antwoord op veelgestelde vragen ga naar:  https://www.clubkascampagne.nl/wf/inschrijven?

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur van Swaegh Zingt

 

2019-03-19T23:11:05+01:00

About the Author: